Integritespolicy

GDPR

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://ockelbowebbdesign.se

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar dina data med

När du i kontakt-/intresseformuläret fyller i ditt namn, din mejladress, ditt telefonnummer, företagsnamn/organisationsnummer samt skriver in ett meddelande kommer denna information att ingå i det e-postmeddelande som skickas till oss om din intresseanmälan.

Vart dina uppgifter skickas

Innehållet du har skrivit in i kontakt-/intresseformuläret kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Hur länge vi behåller dina uppgifter

De uppgifter du angivit i intresseformuläret sparas utan tidsgräns då vi behöver dessa uppgifter för att kontakta dig.

Vilka rättigheter du har över dina data

Du kan begära ut de uppgifter vi har om dit. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.