Hemsida

Dags för en ny mobilvänlig hemsida som är enkel att hantera?

Från idé till färdig hemsida

Ockelbo Webbdesign hjälper dig hela vägen från den första skissen av din nya hemsida till lansering av den färdiga hemsidan. Antingen hjälps vi åt tillsammans hela vägen eller så låter du Ockelbo Webbdesign göra jobbet åt dig så kan du fokusera på din verksamhet.

Idé

Berätta om dina idéer och önskemål och tillsammans kommer vi fram till om vad du behöver för att sätta ditt företag eller din förening på kartan. Vet du ej vart du ska börja eller har du ej tid så hjälper Ockelbo Webbdesign med detta. Har du ej ett domännamn eller plats på ett webbhotell sedan tidigare så får du hjälp med även detta. Ett domännamn är adressen till din nya hemsida, till exempel ockelbowebbdesign.se, och ettt webbhotell är den plats din hemsida sparas på och det är webbhotellet som bland annat ser till att din hemsida är tillgänglig när dina besökare surfar till den.

Skiss

Ockelbo Webbdesign tar fram en skiss på den nya hemsidan. Skissen innehåller ramverket för den nya hemsidan i form av varumärkesanpassade färger, typsnitt, logotyp, innehåll etc.

Design

När skissen är godkänd byggs den nya hemsidan efter konstens alla regler vilket innebär att hänsyn tas till det regelverk som gäller för SEO (sökmotoroptimering) samt digital tillgänglighet.

Test

När den nya hemsidan är färdigbyggd testas den på olika enheter som mobiler, surfplattor och datorer med olika skärmstorlekar. När Ockelbo Webbdesign är klar med desssa tester får du tillgång (om så önskas) till testmiljön och kan själv prova på att använda hemsidan och känna att du är helt nöjd innan den lanseras.

Lansering

När du är nöjd med den nya hemsidan och har godkänt den är det dags att publicera och lansera den. Om så önskas kopplas Google Analytics på och du kan följa dina besökares väg på hemsidan.

Nu är det dags för en ny hemsida!

Du är så välkommen att höra av dig till mig och berätta om dina önskemål!